Boka och köp

Köp ett presentkort på ett tandemhopp, via mejl får du ett ordernummer när köpet är genomfört. Du får även ett presentkort hemskickat i ett diskret kuvert.

Efter att du köpt ditt presentkort är det dags att boka in en tid för ditt hopp. Det gör du genom att trycka på knappen "Boka" nedan.

Ring oss på 0736 34 35 60 eller maila oss på tandem@nyfk.se för mer information.

På hoppdagen

Ring till fallskärmsklubben på 0736 34 35 60 innan du åker ut till hoppfältet för att kontrollera så att dagens förutsättningar är tillräckligt bra för att hoppa fallskärm.

Personen som ska genomföra hoppet ska vara på plats 30 minuter före den inbokade tiden. Detta för att hinna med att fylla i en hälsodeklaration, samt att få en genomgång av sin instruktör.

Räkna med att hela hoppet från den inbokade tiden tar över en timme. Efter att du har fått en genomgång av instruktören så följer en ca 20 minuter lång flygtur upp till uthoppshöjd. Därefter följer det fria fallet samt fallskärmsfärden ner mot marken, som totalt sett tar 5-7 minuter.

Villkor

Nästan alla kan hoppa fallskärm. Dock måste nedanstående krave vara uppfyllda av den som ska hoppa för att vi säkert ska kunna genomföra ett tandemhopp

Nykterhet: Alla som hoppar hos oss måste vara nyktra då hoppet äger rum.

Vikt: Väger man mer än 100 kg, så kontakta oss på 0736 34 35 60, eller tandem@nyfk.se innan bokning.

Längd: Den som hoppar måste vara minst 140 cm lång.

Ålder: I Sverige måste man vara minst 12år för att få hoppa. Någon övre åldersgräns finns inte!