Boka och köp

Köp ett presentkort på ett tandemhopp, via mejl får du ett ordernummer när köpet är genomfört. Du får även ett presentkort hemskickat i ett diskret kuvert.

Efter att du köpt ditt presentkort är det dags att boka in en tid för ditt hopp. Det gör du genom att trycka på knappen "Boka" nedan.

Ring oss på 0736 34 35 60 eller maila oss på tandem@nyfk.se för mer information.

På hoppdagen

Ring till fallskärmsklubben på 0736 34 35 60 innan du åker ut till fallskärmsklubben för att kontrollera så att dagens förutsättningar är tillräckliga för att hoppa fallskärm.

Personen som ska genomföra hoppet ska vara på plats 30 minuter före den inbokade tiden. Detta för att hinna med att fylla i en hälsodeklaration, samt att få en genomgång av sin instruktör.

Räkna med att hela hoppet från den inbokade tiden tar ca 60 minuter. Efter att du har fått en genomgång av instruktören så följer en ca 20 minuter lång flygtur upp till uthoppshöjd. Därefter följer det fria fallet samt fallskärmsfärden ner mot marken, som totalt sett tar 5-7 minuter.

Villkor

Vem som helst kan tyvärr inte hoppa fallskärm. De nedanstående kraven måste vara uppfyllda av den som ska hoppa för att vi säkert ska kunna genomföra ett tandemhopp

Nykterhet: Alla som hoppar hos oss måste vara nyktra då hoppet äger rum.

Vikt: På grund av utrutsnignens begränsningar så hoppar vi inte med passagerare som väger mer än 100 kg.

Längd: Den som hoppar måste vara minst 140 cm lång.